3. marras, 2017

Teksti

Peli oli ennakko-odotusten mukaista, melkoista nyhjäämistä. Köln oli selvästi vastaanottava, mutta ei kotijoukkuekkaan saanut mitään aikaan. Sitten 23 minuutilla neonvihreänharmaissa pelaava vierasjoukkue teki tai tekeminen on ehkä liian positiivinen ilmaisu- pallo meni kotijoukkueen maaliin ja tilanne 0 – 1, mikä jäi myös puoliaikatulokseksiTämä oli ensimmäinen kerta kaudella kun Köln oli johdossa. Kun tiedossa oli joukkueiden tasoero, niin oli mielenkiintoista nähdä, miten kotijoukkue hoitaa homman himaan.

Kotijoukkue reagoi tauolla tekemällä 2 vaihtoa Kölnin yhtä vastaa. Oliko tämä enne tulevasta, sillä peli alkoi kääntyä vahvasti Kölnin päätyyn. Niinpä olutta lensi ilmaan ensimmäisen kerran 53 peliminuutilla kun Bailey tasoitti. Olipa kiva olla ylälehterillä kun kotijoukkueen kannattajat juhli ja tuopit eivät millään pysyneet kädessä. Eikä aikaakaan kun olutta oli ilmassa jälleen. Nyt yhdistyksenkin jäsenet jo innostuivat ja Peräpohjolan tyyliin vai olisiko Suurkorson tyyliin paidat lähti päältä ja lumivalkeatfudisfanit juhlivat loppulukemia. Voittomaalin teki Bender 74 minuutilla. Loppujen lopuksi Leverkusenilla ei ollut mitään hätää ottelussa, vaikka lähellä oli että he olisivat sen sössineet. Ottelu oli kaikesta huolimatta viihdyttävä vaikka taso ei päätä huimannut. Ainoana

asiana jäi harmittamaan se, ettei Jolle päässyt kentälle. Se olisi kruunannut ottelupäivä nro kahden.